Retraite

 

Vanaf 2017 geef ik ieder jaar een volledig verzorgd weekend of midweek voor spiritueel zelfonderzoek all-inclusive met overnachtingen in een oud klooster. Dit is toegankelijk voor iedereen en hiervoor is het dus niet nodig om student van mij te zijn. Het is bedoeld voor iedereen, van geïnteresseerden tot collega mediums.

 

 

 

MAGISCHE KRIEBELS

Georganiseerd door Ilse Velle &  Beatrix Bult.
De Lente: Een Tijd van nieuw beginnen, bloei en overgave aan de natuur en Mediumschap!
De lente is hét seizoen van wedergeboorte, waarin de natuur ontwaakt uit haar winterslaap en zich
voorbereidt op een nieuwe groei. Zoals de bloemen uit de aarde ontspruiten, kunnen ook wij onze
spiritualiteit laten floreren. Onze retraite richt zich op het verkennen en verdiepen van mediumschap,
de soms mysterieuze kant van het leven, die ons verbindt met de spirituele wereld en onze innerlijke kracht laat zien.
De lente herinnert ons er ook aan dat elk seizoen komt en gaat. En in elk seizoen kunnen we ons met
volle overgave overgeven aan de natuur. Denk aan de bomen die hun oude bladeren loslaten om
ruimte te maken voor (nieuwe) groei. Waarom zouden we dan niet even toegewijd zijn aan het
beoefenen en omarmen van ons mediumschap? Mediumschap kan ons dieper in contact brengen met de
natuurlijke cycli en ritmes van het leven.

Overgave en Mediumschap: De Magie van Verandering

Een van de meest fascinerende aspecten van mediumschap is overgave. Tijdens dit weekend zullen we samen onderzoeken hoe we ons kunnen overgeven aan de magie van mediumschap en aan de natuurlijke ritmes van de seizoenen. Wanneer en hoe bereiken we die diepe staat van overgave?
Ontdek de geheimen achter deze kunst en leer hoe je je spiritualiteit kunt versterken terwijl je jezelf overgeeft aan de betovering van de lente en het mediumschap!

Locatie:

Onze retraite vindt plaats in een sfeervolle omgeving te midden van serene en een natuurlijke omgeving, waar je de rust vind die nodig is om je spirituele reis te omarmen en te verkennen, terwijl je jezelf overgeeft aan de seizoenen en het mediumschap.

Voor Iedereen Toegankelijk: Studenten en Collega Mediums; Welkom!
Onze retraite is open voor iedereen die geïnteresseerd is, of je nu een student van Ilse of Beatrix bent of niet. Het is een kans voor mensen van alle achtergronden en niveaus om samen te komen en deel te nemen. Of je nu een doorgewinterde medium bent of gewoon nieuwsgierig bent naar het verkennen van je spirituele kant, je bent van harte welkom om deel uit te maken van deze retraite.

Volledig verzorgd

We hebben alles tot in de puntjes geregeld voor jou. Van vrijdag tot zondag , bieden we je een volledig verzorgd programma. Maaltijden, accommodatie en alle activiteiten zijn inbegrepen. Alleen drankjes in de bar zijn voor eigen rekening.

Reserveer jouw plek

Dit is jouw kans om jezelf volledig over te geven aan de magie van de lente, de seizoenen en het
mediumschap.

Kosten:  

Ben je klaar om je hart te openen voor de magie van de lente, de seizoenen en het mediumschap?
Laat je verrassen door de mogelijkheden van mediumschap terwijl je jezelf onderdompelt in de natuurlijke cycli en ritmes van het leven. Neem contact met ons op om je aan te melden en bereid je voor op een weekend vol spirituele groei, inzicht en overgave. Samen zullen we ontdekken wat de lente, de seizoenen en het mediumschap voor ons in petto hebben!
Voor vragen en aanmeldingen, neem contact op met Ilse Velle & Beatrix Bult via:
info@beatrixpraktijk.nl
info@spirit2spirit.nl

We kijken ernaar uit om dit magische avontuur met jou te delen.

 

 

Voorgaand was bijvoorbeeld al de:

True Color editie

Dit weekend is bedoeld om nog dieper in te gaan op je eigen kwaliteiten. Dat doen we door te kijken naar welk facet van intuïtie en/of mediumschap op dit moment voor jou voorop staat. Daarmee bedoel ik de facetten: Helder-zien, ,- horen, -voelen, -ruiken, -zien, -weten en helderproeven. Wat kunnen we voor jouw in dit weekend verdiepen? We gaan ons dus richten op jouw Natuurlijk Mediumschap. Hiervoor hoef je geen professional of student te zijn bij Ilse of mijzelf, maar hiermee kan echt iedereen aan de slag!