3 jarige Opleiding & Workshops

Onze grote vriend Scott Milligan was weer in Nederland en wel voor een kleine week van maandag 20 mei tot donderdag 23 mei op het College voor Mediumschap.

Dit was een midweek waarin je (nog) beter kon leren om in de power te zitten en kennis te maken met andere vormen van spiritualiteit. Maar met name om de liefde te voelen voor de spirituele wereld.
Om je vooral te laten verrassen in deze midweek door deze bijzondere persoonlijkheid. Scott besteedt een groot deel van zijn leven aan lesgeven in alle delen van de wereld. Gespecialiseerd in trance en fysiek mediumschap kan Scott je (met de hulp van zijn gidsen) begeleiden op jouw pad van ontwikkeling en je spirituele vaardigheden vergroten.
Velen van ons brengen onze tienerjaren door met wat tieners zoal doen, Scott daarentegen bracht het grootste deel van zijn jeugd door in seances met een aantal fantastische fysieke mediums. Hij zat regelmatig in seances met Joan Avieson, Colin Fry (Lincoln) en David Thompson, om maar een paar grootheden op dit gebied te noemen. Hij heeft heel veel kennis en ervaring om te delen met iedereen die geïnteresseerd is om over het spiritualisme te leren.
Ik heb Scott leren kennen als een hele warme en vriendelijke persoonlijkheid met veel humor. Die mij iedere keer weer verbaast met zijn kennis en vaardigheden. Naast zijn unieke persoonlijkheid. Scott heeft als internationaal medium enorm veel kennis en ervaring, maar weet dit ook op een zeer eigen en ludieke wijze te brengen. Met zijn innemende persoonlijkheid en zijn status hang je doorgaans aan zijn lippen. Ik ben dan ook trots dat ik hem opnieuw mocht verwelkomen op ons college!
En ook nog op onze nieuwe locatie en het pittoreske Zalk, 10 autominuten naast Zwolle.
 Een 3 daagse nieuwe starters workshop

Wil jij Healen!

Wist je dat we allemaal helende krachten bezitten? Al eeuwenlang gebruiken mensen handoplegging om elkaar te troosten en te helen. Ons lichaam en geest hebben een natuurlijk genezingsvermogen en door middel van energie uit onze handen kunnen we dit proces ondersteunen. Wil jij leren hoe je dit kunt doen? Of heb je al een beetje ervaring en wil je samen oefenen? Je bent van harte welkom om mee te doen! Als dit je aanspreekt! Laten we dan samen ontdekken hoe we onze helende krachten kunnen gebruiken.

Een healing is eigenlijk een manier om de energie weer in balans te brengen. En jezelf of anderen te ondersteunen tijdens de veranderingen in het leven. Het kan helpen om je energie en helder en vitaal te voelen en mogelijke pijn te verlichten, waardoor je jezelf kunt zijn en je goed kunt voelen in het hier en nu. Het is een mooie en integere manier om jezelf en anderen te verzorgen en het kan worden toegepast op allerlei manieren. Heb je ooit een healing geprobeerd? Of een healing te gegeven? Dit is je kans.

Op 13 maart gaan we starten een basis cursus Healing geven. In deze basiscursus gaan we de beginselen van Healing met de handen behandelen en op een speelse en praktische manier oefenen.

Wanneer: 3 woensdagavonden 13 maart / 10 april / 8 mei van 19.30 uur – 22.00 uur

Waar: 8 mei aan De Wilgen 8 in Zalk

Kosten: € 60,00 per lesdag.

 

Alweer de 7e lichting van de opleiding start in september 2024! Nieuwe data bekend:

 

 

 

Driejarige opleiding: Mediumschap & Zielsherkenning

Persoonlijke ontwikkeling door mediumschap, zelfvertrouwen door zelfbewustzijn.

 

 

Voor wie hun mediumschap wil ontdekken of verdiepen

De 3-jarige opleiding Medium & Zielsherkenning is er voor mensen die aan het werk willen met hun mediumschap of hun intuïtie willen door ontwikkelen. Tijdens deze intensieve opleiding, ga je aan de slag met je persoonlijke spiritualiteit en intuïtie. Je ervaart de schoonheid van de spirituele wereld, maakt een persoonlijke ontwikkeling, je leert om zelf consulten te geven en gaat contact maken met overledenen. Wat je leert is moeiteloos te integreren in je dagelijkse leven en helpt je verder te groeien als mens. Deze opleiding zal je veel brengen, maar ook veranderen in je leven.

Niet iedereen wil medium zijn of worden. Wel zijn er veel zielsherkenners; mensen met een grote intuïtie. Zij praten met anderen van ziel-tot-ziel. Je zult merken dat de uitkomst zowel bij het medium als zielsherkenner hetzelfde is.

Beatrix: ‘De afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier cursussen gegeven waarbij mijn cursisten hun intuïtie en spiritualiteit hebben (her)ontdekt. Ik ben met dank aan deze cursisten zelf ook enorm gegroeid en heb ontdekt dat ik het heerlijk vind om (samen met de spirituele wereld) mijn kennis over te dragen.’

Hoe ziet de opleiding eruit?

De opleiding is vanwege de intensiteit één zondag in de maand, gedurende drie jaar met een vaste groep deelnemers. Iedere lesdag staat er een thema centraal. De dag starten we samen. We delen onze ervaringen en gaan dieper in op het thema. Omdat je veilig voelen erg belangrijk is tijdens de oefening, zijn de oefeningen altijd 1-op-1. Beatrix loopt regelmatig langs om te duiden of te helpen. Daarna sluiten we de dag af met het delen van onze ervaringen en kan Beatrix dieper ingaan op bepaalde vragen.

Enkele modules/lesdagen uit de opleiding

 • Filosofie van het mediumschap

 • Kleuren

 • Aura’s

 • Chakra’s

 • Symboliek

 • Psychometrie en ethiek

 • Luisterend oor

 • Gesprekstechnieken

 • Consulten

 • Demonstraties

Wat gaan we doen en leren?

De lesdagen zijn intensief en interactief. Iedereen komt tot groei en bloei. In de opleiding is de theorie onlosmakelijk verweven met de praktijk. Wat gaan we allemaal doen en leren?

 

 • Ervaren van aura’s van jezelf en een ander

 • Psychometrie

 • Lezen van kaarten

 • Herken je energieveld

 • Geef je grenzen aan

 • Visualisatie

 • Kleursymboliek

 • Meditatie

 • Ontmoeting met je gids

 • Psychometreren

 • In je gevoel

 • Contact maken met de spirituele wereld

 • Stilte dag

 • Toon je talentendag

Doel

‘Mijn doel is dat ik mensen gelukkiger maak met wie ze zijn en persoonlijk kan laten groeien, door ze in contact te laten komen met hun eigen intuïtie en de verbinding te laten maken met de fantastische wereld die spiritualiteit heet.’

Examen

We sluiten af met een examen dat wordt afgenomen door een ervaren professionele mediums. Bij goed gevolg ontvang je een certificaat van deelname of diploma.

Later aansluiten in een lopend jaar kan in principe niet om drie belangrijke redenen.

 1. We beginnen allemaal bij het begin.

 2. Deelnemers creëren al snel een band. De opleidingsdagen zijn heftig. Je moet je goed en vooral vertrouwd voelen bij de andere mensen in de groep.

 3. Je mist zeer relevante dingen uit de vorige opleidingsdagen.

Locatie: De wilgen 8  Zalk.
Kosten: 75 euro per opleidingsdag
Duur: één zaterdag per maand | 3 jaar, plus eventueel één retraite weekend.

Tijd: 10.00 – 15.00 uur

Voor ieder instapniveau geschikt. Zie ook: www.collegevoormediumschap.nl

 

Data: Groep Zaterdag 2024/2027

jaar 1 2024/2025

   
14 september
12 oktober
16 november
14 december
18 januari
15 februari
15 maart
12 april
17 mei
21 juni
12 juli

Jaar 2 2025/26

06 september
04 oktober
01 november
06 december
10 januari
07 februari
07 maart
11 april
09 mei
13 juni
04 juli
   

Jaar 3 2026/2027

22 augustus
19 september
24 oktober
21 november
12 december
09 januari
06 februari
06 maart
03 april
08 mei
05 juni
03 juli

Vragen? Neem gerust contact met me op via de contactpagina of bel gewoon even.

————————————————————————————————————————————————————

Eendaagse Workshop op 8 juni: 

Intuïtief Ontwaken

Vanwege veel vragen over intuïtie en persoonlijke grenzen, maar ook wat is dat mediumschap nou precies en wat doe je dan precies? Geef ik op zaterdag 8 juni de dagcursus: Intuïtief Ontwaken. Deze cursus is bedoeld om jou kennis te laten maken met je eigen intuïtie en met mediumschap en spiritualiteit. Een unieke cursus waarin de beginselen van spiritualiteit aan bod komen. Om zo handvatten te geven aan je gevoeligheid en interesse voor dit vakgebied.

Wij gaan samen reizen, om dichter bij jezelf te komen!

 

 

Mooie onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • Ervaren van aura’s van jezelf en een ander

 • Kleursymboliek

 • Grenzen voelen en aangeven

De Workshop Intuïtief Ontwaken wordt gehouden op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur.

Dit is 1 lesdag die gegeven wordt op de Locatie: De wilgen 8 Zalk

datum: zaterdag 8 juni 2024

De kosten zijn: 75 euro per les.

koffie en thee is aanwezig lunch mag je zelf meenemen

Voor vragen of reserveren kun je altijd mailen of bellen (zie contactpagina)

 

————————————————————————————————————————————————————

KINDER Workshop: Uniek zijn en blijven! 

7 jaar tot 12 jaar

Voor unieke kinderen is de kinderworkshop ‘Uniek zijn en blijven!’ een aanrader. In deze workshop leren kinderen grenzen aangeven en bewaken. Hoe leer je focus te krijgen en hoe blijf je in je eigen bubbel en natuurlijk kinderkaarten lezen.

 • Herken je energieveld (Aura)

 • Bewaak je grenzen

 • Kinderkaarten lezen

Locatie: De wilgen 8 Zalk

Kosten: 28 euro                                         Duur 14:00 tot 16:00 uur                           Leeftijd: 7 jaar tot 12 jaar
Maximaal 6 deelnemers.  Ranja en koek is aanwezig!

Contact? Voor vragen of reserveren,  kun je altijd mailen of bellen via: https://beatrixpraktijk.nl/contactpagina/