Kinderen

Speciaal voor bijzondere kinderen.

bPlogo

IMG_1081

In de praktijk komen regelmatig hooggevoelige kinderen. Hun omgeving ervaart ze vaak als dromers, beelddenkers of juist als te aanwezig. Daarmee kun je thuis of in de klas niks beginnen! Deze kinderen ervaren zelf vaak allerlei gevoelens en weten het niet te plaatsen of lopen daardoor vast. Ze kunnen vaak wel een steuntje in de rug gebruiken op het gebied van hun gevoeligheid en het aangeven van grenzen.

Beatrix: ‘Mijn doel is zo veel mogelijk van deze bijzondere kinderen en jongvolwassenen te helpen. De workshops met hun zijn zo leuk! Kinderen staan dichtbij zichzelf. Zij hebben geen opleiding nodig om open te staan voor de spirituele wereld, maar hoeven zeker niet spiritueel bezig te zijn om bij mij te komen voor hulp.’

Wat leren en ervaren de kinderen?

‘Tijdens de workshops leren ze voornamelijk wie ze zelf zijn. Maar ook dat je mag zijn wie je bent en hoe en wat je allemaal kan voelen. Kinderworkshops geef ik aan kinderen vanaf 7 tot 18 jaar’.  Een workshop start Beatrix met +/- 6 kinderen of jongvolwassenen.

Beatrix: ‘De eerste keer ervaren ze het misschien als wat vreemd, maar na de tweede keer is het meer vertrouwd. Wat ik hen leer en vooral laat ervaren, begint bij hen dan te landen. Dan begint het pas echt leuk te worden en maken ze dingen mee die ze voor altijd in hun hart meedragen.’

Door haar nuchtere en humoristische aanpak slaagt Beatrix op een fijne, directe manier door te dringen in alle lagen van weerstand. Niet alleen bij volwassenen, maar ook juist bij kinderen.

Na de workshop zijn deze bijzondere kinderen meer in contact met hun gevoel en meer in balans. Ook ouders vertellen dat hun kind rustiger is, beter kan communiceren en meer bij zichzelf kan en wil blijven. Houd er rekening mee dat er na een spirituele kinderworkshop ook ouders aan de slag moeten. Het is immers een wisselwerking, zeker als je kinderen een persoonlijke ontwikkeling doormaken.

Reactie

Rogier (12), deelnemer workshop:  ‘In de klas voel ik van alles. Dan doe ik het ‘trucje’ dat ik leerde van Beatrix en dan voel ik dat het werkt.’

————————————————————————————————————————————————————————————————————

Workshop: Uniek zijn en blijven!

7 jaar tot 12 jaar

Voor unieke kinderen is de kinderworkshop ‘Uniek zijn en blijven!’ een aanrader. In deze workshop leren kinderen grenzen aangeven en bewaken. Hoe leer je focus te krijgen en hoe blijf je in je eigen bubbel en natuurlijk kinderkaarten lezen.

  • Herken je energieveld (Aura)

  • Bewaak je grenzen

  • Kinderkaarten lezen

Locatie: De wilgen 8 in Zalk.
Kosten: 28 euro                                         Duur 14:00 tot 16:00 uur                           Leeftijd: 7 jaar tot 12 jaar
Maximaal 6 deelnemers.  Ranja en koek is aanwezig!

Contact? Voor vragen of reserveren,  kun je altijd mailen of bellen via: https://beatrixpraktijk.nl/contactpagina/

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

Workshop Hier ligt mijn grens! NTB

13 tot 18 jaar

Voor jongvolwassenen is deze workshop bijzonder bruikbaar en soms zelfs noodzakelijk.

Je leert je grenzen te bewaken door gebruik te maken van kleuren, visualisatie en oefeningen. Je leert waar grenzen (kunnen) liggen en hoe je deze beter kan voelen en/of aangeven naar anderen toe.

  • Herken je energieveld (Aura)

  • Geef je grenzen aan

  • Visualisaties

Locatie: De wilgen 8 in Zalk .
Kosten: 28 euro                           Duur: 11:00 – 15:00 uur                  Leeftijd: 13 tot 18 jaar
Maximaal 6 deelnemers.

Contact? Voor vragen of reserveren,  kun je altijd mailen of bellen via: https://beatrixpraktijk.nl/contactpagina/