Over Beatrix

Wie ik ben

Beatrix krijgt veel vragen over hoe het mediumschap precies werkt bij haar. Om dat goed uit te leggen, is niet eenvoudig. Beatrix heeft mediamieke gaven. Ze hoort, ruikt, voelt, weet en ziet meer dan een ander. Ze heeft een sterke band met de spirituele wereld die haar helpt. Dat heeft ze al van jongs-af-aan. Tel daar een behoorlijke stoot aan (mediamieke) opleidingen en workshops in binnen- en buitenland bij op. En het geheel maakt dat ze mensen op een professionele en betrouwbare manier kan helpen verder te komen.

Demooiste
bPlogo

 

Beatrix: ‘Ik zie van alles. Eigenlijk kan ik gelijk aan het energieveld van mensen zien of ze bijvoorbeeld in rouw of ziek zijn, zich verdrietig voelen of wie er bij hun is vanuit de spirituele wereld. Maar ik doe geen voorspellingen! Omdat ik er vanuit ga dat je als mens altijd een keus hebt. Bovendien wil ik niet op die manier de keuzes van iemand beïnvloeden.

Mijn rol is met hulp van de spirituele wereld, mensen handvaten te geven en zo bijvoorbeeld te leren juist zelf de juiste keuzes te maken. Daarnaast vind ik het hartstikke leuk om anderen op te leiden en alles wat ik weet aan ze over te brengen. Het is een verantwoordelijk en mooi beroep; verdriet, dood, liefde, alles komt hierin bij elkaar. Ik zou het echt niet anders willen.’, besluit Beatrix.

 

Hoe twee werelden samenkomen

Een medium is een persoon die in staat is contact te leggen tussen twee werelden. Enerzijds de wereld waarin wij leven en anderzijds de spirituele wereld. Het medium zal zijn energie verhogen en de spirituele wereld verlaagt zijn energie waardoor ze samenkomen.

 

Opleidingen

Naast haar werk en opleiding in de maatschappelijke hulpverlening en haar praktijkervaring als medium van meer dan 15 jaar, volgt Beatrix doorlopend trainingen en opleidingen die haar kennis en vaardigheden vergroten. Zoals:

 • Mentorship Lynn Probert

 • Het dubbele cSNU Mentorship programme; Speaking and Demonstrating Mediumship, o.l.v Chris Drew, Barbanell Centre te Stafford in Engeland.

 • 3-jarige opleiding Mediumschap in Naarden (o.l.v. Medium José Gosschalk en Psycholoog Karel Besseling) Binnen deze opleiding ben ik ieder jaar, twee weken opgeleid op het Arthur Findlay College te Stansted in Engeland.

 • Inmiddels door bekende internationale docenten getraind als Scott Milligan, Paul Jacobs, Janet Parker, Chris Drew, Lynn Probert, Tony Stockwell en Mavis Patilla.

 • Diverse malen Dutch/Danish week, Arthur Findlay College te Stansted in Engeland

 • Energetisch therapeut

 • Kristalhealing

 • Reiki

Alle opleidingen zijn met succes afgerond. Vraag Beatrix gerust naar haar ervaringen met bepaalde trainingen, cursussen of opleidingen.

Gecertificeerd door de cSNU

Beatrix volgde de Mentorship opleiding bij de cSNU en is daarmee in het bezit van de twee certificaten: Speaking and Demonstrating Mediumship. De National Union (SNU) van Spiritualists is ontstaan in 1901 en is een religieuze liefdadigheidsinstelling die spiritistische kerken in het hele Verenigd Koninkrijk ondersteunt, inclusief de training van spirituele genezers, spirituele media, sprekers in het openbaar en docenten.

De SNU heeft geholpen om inmiddels meer dan 340 spiritistische kerken en centra in het Verenigd Koninkrijk te verenigen. Daarmee is de samenwerking tussen spiritualisten en kerk in Engeland veel vanzelfsprekender dan in Nederland.

De SNU bezit een grote residentiële universiteit waar studenten spiritistische filosofie, religieuze praktijk, spiritistische genezing en spirituele en psychische disciplines kunnen studeren. Het Arthur Findlay-college en het SNU-hoofdkantoor bevinden zich in de buurt van de luchthaven Stansted.
Dit is het college waar Beatrix les heeft gehad er daarnaast in het onderwijs- en conferentiecentrum Barbanell Centre in Stafford in de West Midlands.

 

Zeven principes


De zeven principes vormen de basis van de SNU en mijn mediumschap. Deze principes zijn de uitgangspunten waarlangs gewerkt wordt en gaan veelal over respect. Ze werden gegeven via het mediumschap van Emma Hardinge Britten.

 1. Het vaderschap van God.

 2. De broederschap van de mens.

 3. De Communie van Geesten en het Ministerie van Engelen.

 4. Het voortdurende bestaan van de menselijke ziel.

 5. Persoonlijke verantwoordelijkheid.

 6. Compensatie en vergelding hierna voor alle goede en slechte daden die op aarde zijn gedaan.

 7. Eeuwige vooruitgang open voor elke menselijke ziel.