Masterclass


 

 

 

Oude patronen openen geen nieuwe deuren…

Op zaterdag 20 JULI zal ik samen met Ilse Velle een Masterclass Spiritualiteit voor gevorderden geven. Deze dag is bedoeld voor professionele mediums of studenten met een dergelijke opleiding. De sleutel is ons symbool voor deze masterclass.

Dat is namelijk een van de oudste geluksbrengers. Een sleutel die van een minnaar aan de ander wordt gegeven, wordt beschouwd als een symbool van het openen van de deur naar het hart van de persoon. De persoon die de sleutel geeft, wordt “gelukkig in de liefde” genoemd. De oude Grieken geloofden dat de sleutel de kracht bezat om gebeden te sturen om de goden te bereiken, de “sleutel van het leven” genoemd.

Tijdens de Middeleeuwen waren Europese steden ommuurd met de poorten die ’s nachts op slot gingen. De “sleutel tot de stad” werd gegeven aan bewoners en bezoekers die werden vertrouwd en op elk moment de poorten konden betreden. Tegenwoordig geven burgemeesters deze ceremoniële sleutel vaak aan vooraanstaande gasten om hen te eren en te verwelkomen. Ooit trots op bovenkleding of riemen gedragen. Ze blijven het symbool van vertrouwen, omdat het toekennen van sleutels aan iemand betekent dat je hem of haar de toegang tot een deel van je domein toevertrouwt.

Wij gaan deuren openen naar verdieping in jouw domein en dus op zoek naar nieuw geluk. Oude patronen openen immers geen nieuwe deuren. Wij hopen dat we met deze Masterclass Spiritualiteit voor jou die deur alvast op een kier te zetten om te ontdekken wat de spirituele wereld nog meer te bieden heeft. En vol=vol.

 

Wat gaan we doen?

Om vorm te geven hebben we gevraagd wat deelnemers tijdens dit weekend willen leren. Daar zijn naast onze eigen thema’s de volgende onderwerpen aan toegevoegd door de diverse deelnemers zelf van eerdere masterclasses:

  • 1 beeld, helemaal uitpakken en verder
  • Je eigen natuurlijke mediumschap verder uitdiepen
  • Hoe kun je steeds een stapje dieper gaan? (technieken)
  • Wat als je vastloopt in een consult?

Waar?

1 dag Masterclass Spiritualiteit wordt gegeven aan De wilgen 8 in Zalk. De nieuwe praktijkruimte van Beatrix.

Kosten?

De Masterclass van 1 dag is inclusief koffie en thee kost € 95,00. Zelf lunch verzorgen.

Opgeven?

Kan via email: info@beatrixpraktijk.nl   of   info@spirit2spirit.nl