Demo

Derde Beukenhof weekend 15,16 en 17 mei, GEEF JE NU OP!
2020 Post it to heaven Edition!
Beukenhof weekend 20202


Alweer voor de derde keer op 15, 16 en 17 mei 2020:

Dit weekend wordt georganiseerd voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit en natuurlijk alle (oud)studenten van de tweejarige opleiding Mediumschap & Zielsherkenning. Je hoeft dus geen student te zijn om mee te doen. Het is voor iedereen op elk niveau. In de serene omgeving van het prachtige Kapucijnen-klooster De Beukenhof in Biezenmortel gaan we samen mediamieke trainingen en oefeningen doen, psychologische verdieping zoeken en samen in meditatie.

 

Dit jaar zal Beatrix samen met haar collega en vriendin Nicole van Hilten weer een onvergetelijk weekend verzorgen. Nicole is een medium. Op spiritueel vlak heeft zij zich ontwikkeld als specialist op het psychologische vlak. Dit weet ze prachtig te combineren met haar mediamieke gaven.

 

We gaan met en van elkaar genieten in een weekend vol spiritualiteit, mediumschap en natuurlijk weer heel veel gezelligheid. Heerlijk weg uit de dagelijkse sleur om, volledig verzorgd inclusief eten, drinken, douche en bed, echt even helemaal tot je spirituele zelf te komen!
Kortom; Wil jij ontdekken waar jij in uitblinkt op spiritueel gebied? Wil jij de beste versie van je spirituele zelf worden? Geef je op!

 

De kosten zijn: Om de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen komen, zijn we nog even in onderhandeling over de offertes. Prijzen volgen dus zo snel mogelijk!

Waar: Kapucijnenklooster De Beukenhof in Biezenmortel, Capucijnenstraat 46, 5074 PJ Biezenmortel, Noord Brabant

Wanneer: Van 15 mei 14.00 uur tot 17 mei 16.00 uur.

Uiteraard horen we graag of je geïnteresseerd ben i.v.m. het aantal deelnemers, dus bel of mail om op te geven, of voor extra informatie. Zie contactpagina. 

 

Woensdag 12 februari: DEMO in Het Witte Licht, Zwolle

Dinsdag 26 mei: Witte Kerkje, Edam